ג’יפ אוונג’ר הוצג לפני כשנה וחצי וזכה בתואר מכונית השנה באירופה, אך זכה לביקורת (גם מאיתנו) שכן באופן תמוה למרות שמדובר בקרוסאובר עירוני הוא לא זכה להנעה כפולה המתבקשת מדגם הנושא את סמל ג’יפ. כעת זוכה הביקורת למענה, כאשר ג’יפ מציגה סוף סוף אוונג’ר בעל הנעה כפולה. באופן מעניין גרסת ההנעה הכפולה לא משודכת ליחידת ההנעה החשמלית איתה הוצג האוונג’ר, אלא ליחידת הנעה היברידית – ובכך מספקת ג’יפ מענה גם למי שלא השתכנע מהטווח המוגבל שהציעה הגרסה החשמלית.
גרסת ההנעה הכפולה של האוונג’ר זוכה לכינוי 4XE, אך בניגוד לדגמי ג’יפ היברידים אחרים הנושאים כינוי זה, הפעם לא מדובר ביחידת הנעה היברידית נטענת, אלא ביחידת הנעה היברידית בעלת טעינה עצמית בתצורה לא שגרתית. הבסיס ליחידת ההנעה של ג’יפ אוונג’ר 4XE הוא מנוע 1.2 ליטר טורבו בעל תגבור היברידי קל המספק 136 כ”ס. מדובר במנוע החדש אותו חשפה קבוצת סטלנטיס בשנה שעברה בצמוד לתיבת הילוכים כפולת מצמדים בעלת שישה יחסי העברה – שילוב אותו נראה ברוב הדגמים הקומפקטיים של הקבוצה שאינם דגמים חשמליים לחלוטין.
לטובת מערכת ההנעה הכפולה ישנם שני מנועים חשמליים בהספק של 28 כ”ס כל אחד. מנוע אחד יושב בצמוד לתיבת ההילוכים ומסייע להנעת הגלגלים הקדמיים כתגבור למנוע הבנזין או בתחילת נסיעה. המנוע החשמלי השני מניע את הגלגלים האחוריים בעת הצורך עם איבוד אחיזה, אשר לטענת ג’יפ ישנה אפשרות תנועה באמצעות חשמל בלבד לטווחים קצרים, אך לא נקבה בנתון רשמי ובנתון הקיבולת של הסוללה. בכל מקרה, למרות ההנעה הכפולה, אין ציפה ליכולת שטח יוצאת דופן ביחס לכלים מסוגו של האוונג’ר, על אחת כמה וכמה עבור רכב הנושא את סמל ג’יפ.
מעבר לשינויים המכאניים ביחס לגרסה החשמלית, לא ביצעה ג’יפ שינויים משמעותיים כלשהם באוונג’ר, כך שלמעט תגי e בצבע ירוק במקום כחול תתקשו להבחין בין הגרסה החשמלית לגרסה ההיברידית כפולת ההנעה. עם זאת, לא מן הנמנע שבג’יפ יציעו חבילות אבזור למראה קרבי יותר כאשר תגיע המכונית לאולמות התצוגה באירופה לקראת סוף השנה. לישראל לא צפוי להגיע ג’יפ אוונג’ר כפול ההנעה לפני 2025.